Interviu cu Seedorf

Mijlocasul olandez a dat un interviu in exclusivitate pentru Sky Sports 24.

Declaratiile tale despre modul cum joaca Milan au fost interpretate ca o critica la adresa lui Allegri? Este adevarat?

Am facut un pic de autocritica dupa meciurile cu Lazio si Ajax. Nu mi-as fi permis niciodata sa imi critic public antrenorul mai ales in conditiile in care eu personal cred ca face o treaba excelenta. In acest moment avem cam multe egaluri la activ dar este doar o chestiune de timp pana ce vor veni rezultatele importante.

Ce crezi despre schimbarea de modul in meciul cu Ajax?

Modulul tactic nu este cel mai important lucru. Cum interpretam noi instructiunile primite de la antrenor este. Apoi determinarea, atentia si dorinta de a invinge fac orice modul tactic sa fie cel bun. De altfel, Milan a jucat cu diverse asezari tactice in ultimii ani.

Sa intelegem Ronaldinho nu mai este un jucator de neinlocuit?

Nimeni nu este de neinlocuit. Cand joci pentru o echipa cum este Milan, cu toti jucatorii exceptionali care sunt aici trebuie sa te pui la dispozitia echipei, cum face acum Ronaldinho, cum a facut Gattuso si cum fac si eu. Toti jucatorii care sunt aici sunt profesionisti si stiu cum sa se comporte. Suntem un grup foarte unit.

La ce ne putem astepta de la Milan anul aceasta?

Ne mai trebuie o luna pentru a putea ajunge un nivel bun de intelegere si pentru a avea o mai buna fluiditate in joc. Pana acum toata echipa s-a antrenat foarte putin si cei noi nu au avut timp sa se integreze. Intre timp, noi incercam sa castigam toate partidele pe care le disputam. Jucam bine si cu siguranta ca vom creste mult ca echipa si ca joc.

Sursa: calciomercato.it

3 thoughts on “Interviu cu Seedorf”