Interviu cu Andreea Pirlo

Andreea Pirlo, playmakerul lui AC Milan, a acordat un amplu interviu cotidianului sportiv Gazzetta dello Sport in care descrie, printre altele, noul sa rol in milanul lui Leonardo:

“Sincer vorbind, acum ma simt mai bine cand alerg si recuperez decat atunci cand joc mingea. Alerg mult, intotdeauna a fost asa, statisticile vorbesc de la sine, in teste sunt mereu printre primii. In noua pozitie mai defensiva nu ma simt sacrificat, ajut echipa. In fotbalul modern trebuie sa stii sa faci si faza defensiva si pe cea ofensiva, dar mai ales trebuie sa alergi, altfel nu faci fata.”


In legatura ca o posibila schimbare de modul, date fiind ultimele rezultate, mijlocasul declara: “Nu se intrevede nici o schimbare la orizont, am inceput sa jucam intr-un mod care a dat rezultate si nu vad de ce ar fi nevoie sa schimbam acest lucru. Cu venirea lui Beckham si Adiyah suntem acoperiti. Avem o gramada de optiuni, cam 4-5 jucatori pentru 3 locuri. Beckham poate juca in locul lui Seedorf, Seedorf in locul meu. Mai sunt si Gattuso, Ambrosini, Flamini si foarte multe partide de jucat.”

Chesea si Ancelotti. “Nu regret ca nu l-am urmat pe Ancelotti la Chelsea. La inceput, ne lipsea figura lui Carletto in vestiar, era ciudat sa nu il mai vedem acolo dar ne-am obisnuit. Cu Leonardo totul merge bine si noi suntem de partea lui. Daca imi voi incheia cariera la Milan? Sper ca da. Am un contract pana in 2011 si sper sa pot ramane aici si dupa ce expira.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.