Interviu cu Alexandre Pato

Despre partida AC Milan – Manchester United

“Va fi o mare partida, cu totii suntem constienti ca Manchester este o mare echipa. Dar sa nu uitam ca si Milanul are o mare echipa cu multi campioni. Vom face tot ce este posibil pentru a castiga acest meci. Vom juca la victorie”.

Despre parteneriatul cu Ronaldinho in atac si nationala Braziliei

“Dinho si eu suntem aici pentru a juca pentru Milan. O posibila selectionare a noastra pentru turneul final din vara e o consecinta directa a muncii pe care o depunem la club. Personal sunt foarte bucuros ca fac parte din marea familie a Milanului si vreau sa castig ceva important cu aceasta echipa. Dar vreau sa ma intorc si in national, e unul dintre obiectivele mele. Ronaldinho la World Cup? Eu il vad foarte linistit, avem cu totii acelasi obiectiv, acela de a produce rezultate pentru club.”

Despre starea lui de sanatate

“Am fost in Brazilia cu fizioterapeutul meu, a fost ok deoarece acolo a fost foarte cald si asta m-a ajutat sa ma insanatoresc mai repede. Dupe ce am revenit in Italia, am mai lucrat inca o saptamana. Obiectivul meu era sa ma intorc fara sa simt vreo durere. Vineri am jucat dupa mai bine de doua luni. Acum sunt bine, chiar daca am simtit importanta partidei, mai este o zi de odihna pana la partida cu Manchester de marti seara si ma voi putea antrena mai bine. Vreau sa joc bine in acest meci, am urmarit toate partidele celor de la Manchester si mi-ar placea sa le dau un gol pentru ca este cu adevarat o partida speciala, toata lumea va fi cu ochii pe noi. Milanul va juca la victorie si personal sunt linistit si concentrat.

Huntelaar si Borriello

“Sunt amandoi jucatori foarte puternici, mai ales fizic. Oricum, noi toti formam o echipa, suntem uniti si vrem sa aducem rezultate ca o echipa. Nu stiu cine va juca marti, responsabilitatea alegerii este a lui Leonardo, dar obiectivul nostru este sa castigam acel meci.”

Obiectivele lui Pato

“Mie imi place orice partida pe care o joc in tricoul Milanului, doar ca cea de marti seara impotriva celor de la Manchester United este una foarte speciala. Sa ai ocazia sa joci partide de genul asta este un lucru fascinant. Vrea sa castig totul cu Milan.”