Inter castiga (campionatul) in 9 oameni

Inter a jucat o partida deprimanta in seara asta. Deprimanta pentru fanii Milanului si Romei, care sperau ca nerrazzuri, ramasi in 9 oameni dupa doar 35 de minute, vor suferi o infrangere care va redeschide campionatul. Ei bine, Inter este de pe alta planeta, ba chiar din alt sistem solar, fata de Roma sau Milan. Sincer acum, credeti ca Milan sau Roma ar fi rezistat 60 de minute in fata ocupantei locului 5 in 9 oameni? Si ca ar mai fi avut si 2 ocazii de a obtine victoria? Ce s-ar fi intamplat daca Nesta si Thiago Silva luau cartonas rosu in prima repriza? Ce s-ar fi ales de Roma fara Mexes si Juan? De Juventus nu mai vorbesc, fara Chiellini nici nu are rost sa joace…

Pana la urma, meciul este trist pentru tot campionatul italian. Este de neconceput cum Sampdoria nu a reusit sa castige. Pentru numele zeului fotbal, ocupa locul 5!!! Este chiar asa de mare diferenta intre Inter si restul echipelor astfel incat Inter sa isi perimita sa joace de la egal la egal chiar si in 9 oameni? Ei bine, este posibil si chiar se intampla. Cei care sperati la un campionat deschis, reventiti-va, s-a incheiat demult. Poate inca de la derby cand, coincidenta sau nu, Inter si-a marit avantajul in 10 oameni impotriva Milanului. Am crezut ca Mourinho e doar arogant cand a spus ca putea castiga derby-ul in 9 oameni, iata ca a avut dreptate. Trist.

Un capitol special pentru Pazzini si Del Neri. Cand ai deja un galben cum poti sa faci un asemenea fault? Cum gandesti faza? Hmmm… o sa ii pun piedica pentru a opri contraatacul. Da, vad ca atacam deja cu 5 oameni si cei 5 colegi ai mei care au ramas in careul propriu nu sunt de ajuns pentru a-l opri pe Eto’o. Da, asta am sa fac. Ce nevoie era de faultul ala? Omule, ai omorat speranta in milioane de fani. Tocmai ai omorat campionatul. Cat despre Del Neri, sper pentru el ca jucatorii nu i-au ascultat sfaturile. Nu am vazut nici o idee, nici o schema de joc. Tot ce puteau face e sa trimita mingea in lateral si sa centreze. De parca Lucio si Cambiasso sunt doi pitici ce joaca de ieri in divizia B. Aproape ca imi pare rau ca Eto’o a ratat golul victoriei, atat de slab a jucat Sampdoria.

Felicitari lui Mourinho, este victoria lui. A cladit o echipa cu o forta fizica si psihica fantastica. Nu stiu cum si de unde au avut oamenii aia energie sa alerge atata. Si nici nu am habar cum erau atat de incapatanati sa joace la victorie in 9 oameni.

Campionato chiuso, Inter campione.

10 thoughts on “Inter castiga (campionatul) in 9 oameni”