Inter – AC Milan. Rossoneri ar putea juca 4-3-2-1

Accidentarile lui Pato si Inzaghi reduc destul de mult optiunile lui Allegri in ceea ce priveste tridentul de atacanti din derby. Mai sunt la dispozitie doar Ibrahimovic, Ronaldinho si Robinho. Daca Binho poate juca in linie cu Ibra, Ronaldinho nu are caracteristicile necesare pentru a fi trimis in teren in postura de al doilea varf. Asa ca Allegri se gandeste sa ajusteze un pic modulul tactic si sa joace cu vechiul pom de craciun, 4-3-2-1-ul lui Ancelotti cu Ronaldinho si Seedorf in spatele unuicului varf Ibrahimovic.

La antrenamentul de ieri, Allegri a participat la o partida de pregatire jucand in aceiasi echipa cu Dinho. Brazilianul a fost incurajat tot timpul si se pare ca deocamdata porneste favorit pentru un loc de titular in meciul cu Inter. Deocamdata, Robinho joaca mai bine cand intra pe teren spre sfarsitul partidei si asta este o arma pe care Allegri vrea sa o foloseasca in derby-ul de duminica.

Echipa ar putea arata cam asa: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Gattuos, Ambrosini, Flamini, Seedorf, Ronaldinho, Ibrahimovic.

12 thoughts on “Inter – AC Milan. Rossoneri ar putea juca 4-3-2-1”