Inter – AC Milan. Interviu cu Mourinho

Reporter: Cum ati trait saptamana derby-ului?

Mourinho: A fost o saptamana normala, linistita, s-a lucrat ca de obicei. M-am bucurat ca aproape in fiecare zi recuperam cate un jucator care parea ca nu va putea juca in derby.

Care sunt diferentele intre cele doua echipe fata de derby-ul trecut?

Nu stiu. Milanul juca diferit fata de cum joaca azi. Noi nu ne-am schimbat prea mult. Acum, ei au toti jucatorii la dispozitie, poate doar Zambrotta risca sa nu fie prezent pe teren. Noi in schimb vom avea o echipa total diferita fata de jocul din tur din cauza absentelor si a accidentarilor. E un derby adevarat, clasamentul in campionat o spune clar.

Cine mai tare? Inter sau Milan?

Acum e mai tare echipa care are cele mai multe puncte, dar cea mai buna echipa se va stabili la sfarsitul campionatului.

Cine va juca pe stanga? Santon sau Muntari?

Nu vreau sa raspund.

Cine va resimti cel mai mult absentele din lot?

Cred ca la intrebarea asta trebuie sa raspunda Leonardo.

Aveti vreun comentariu legat de Leonardo?

Sunt fericit pentru el. Momentul bun al Milanului e meritul sau si al clubului. Deseori, la primul semn de criza, cluburile pun presiune pe antrenor si nu ii mai permit sa isi exprime ideile de joc. Milanul nu este asa, Leo este fericit, clubul este fericit si e meritul ambelor parti.

Juventus – Roma va decide cine va ramane in cursa pentru campionat?

Suntem de abia in ianuarie, mai e mult pana la sfarsitul campionatului. E prea devreme sa spunem asta.

Victoria Interului in derby poate fi decisiva pentru campionat?

Nu, daca invingem avem 6 punte avans, si alte 45 de castigat.

Milanul joaca mai bine?

Nu ma deranjeaza ca se spune asta. Dar pentru a castiga vor trebui sa faca mai multe puncte ca noi si pentru mine asta inseamna spectacol. Daca la sfarsitul campionatului vor avea mai multe puncte ca noi, atunci ei vor fi mai buni si ii le voi transmite felicitarile mele. Pentru mine spectacolul inseamna sa fac mai multe puncte ca adversarii nostrii.

2 thoughts on “Inter – AC Milan. Interviu cu Mourinho”