Inter – AC Milan. Dueluri

Ronaldinho vs Maicon

Doi dintre cei mai puternici jucatorii pe posturilor lor se vor infrunta duminica seara. Improvizatia si fantezia se lupta cu forta fizica si pozitionarea perfecta. Doi jucatori care se cunosc foarte bine in teren si in afara lui. Duelul serii. Oricat de bun ar fi Maicon, Ronaldinho nu va fi lasat singur impotriva fundasului dreapta interist, care va fi ajutat destul de mult de cel putin un coechipier (Muntari sau Zanetti) la dublaj. Din cauza marcajului strans asupra dintosului, Maicon va urca mai putin in atac si se va concentra mai mult pe faza defensiva.

Snijder vs Gattuso

Gattuso va avea sarcina de a-l marca pe singurul jucator de creatie din pachetul de muschi de la mijlocul terenului interist. Desi nu poate tine pasul cu ritmul olandezului, pozitionarea si simtul tactic al italianului ar trebui sa minimalizeze impactul olandezului asupra manevrei de atac a gazdelor. Faulturile vor fi multe si ne putem astepta la un cartonas galben pentru italian.

Milito vs Thiago Silva

Primul test de maturitate al tanarului brazilian din sezonul actual. In derby-ul din tur, l-a tinut destul de bine pe argentinian, dar filmul meciului s-a rupt la eliminarea lui Gattuso. Daca Nesta nu va fi recuperat, toata apararea se va baza pe evolutia lui Silva, care va trebui sa acopere si gaurile lasate de momentele de visare ale lui Kaladze.

Pirlo vs Cambiasso

Cambiasso va juca faza defensiva cu un singur gand: opreste-l pe Pirlo, preseaza-l si nu ii lasa spatiu si timp de gandire. Anii trecuti, asta era cheia unei victorii usoare impotriva rossonerilor: blocarea lui Pirlo, impingerea lui cat mai in spate si fortarea pasei in spate. Acum e cu totul alta poveste, dar asta nu inseamna ca forta de joc a milanului este aceiasi cu Andreea scos din joc. Pe de alta parte si Pirlo va avea grija ca urcarile argentinianului sa fie cat mai rare.

Dida vs Julio Cesar

Cei mai in forma portari din Serie A se intalnesc in derby della Madonnina. Amandoi sunt brazilieni, unul este titular incontestabil in nationala carioca, celalalt spera la un post de rezerva la mondiale. Julio Cesar este o garantie pentru Inter de multi ani, Dida a revenit la forma care l-a facut de 2 ori castigator al Champions League.

Balloteli vs Antonini

Antonini va avea un meci greu impotriva lui SuperMario. Cand este in forma si are chef de joc, Balloteli poate fi letal. Forta fizica impresionanta, sut puternic, dribling si un curaj nebun il fac sa fie o mare speranta a fotbalului italian. Singura lui slabiciune sta in caracterul exploziv, usor de exploatat.

Santon vs Beckham

Tanarul italian va avea mult de furca cu experimentatul englez. Se intalnesc prospetimea fizica si entuziasmul cu tactica si experienta. Daca va avea castig de cauza, tanarul italian mai face un pas catre Mondiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.