Inter – AC Milan. Declaratiile lui Zambrotta

Momentul potrivit

Iata declaratiile facute ieri la Milanello, dupa antrenamentul de dimineata, de Gianluca Zambrotta, pentru Milan Channel:

Gianluca, din pacate duminica nu vei juca impotriva lui Inter. Cum te simti?
“Ma recuperez. Saptamana asta lucrez la sala de gimnastica si fac fizioterapie. Sper ca voi fi apt pentru meciul din Cupa Italiei cu Udinese. Raman increzator. Duminica nu voi juca contra lui Inter, dar echipa se descurca destul de bine si fara mine, nu vreau sa stric echilibrul echipei care joaca foarte bine. Intotdeauna este dezamagitor sa nu joci in derby-uri, dar partea buna e ca echipa trece printr-o forma foarte buna. AC Milan este in cea mai buna forma posibila pentru a intalni liderul Serie A. Acum este momentul potrivit.”

Nesta nu este inca refacut, prezenta sa ar putea fi foarte importanta.

“Alessandro face un sezon grozav, este intr-o forma splendida. Sa speram ca va fi apt pentru derby.”

Este posibil sa se intoarca la echipa nationala?
“Important este ca Alessandro sa continue sa joace la fel de bine pana la sfarsitul campionatului. Apoi depinde de antrenorul Marcello Lippi, care oricum cred ca i-a lasat usa deschisa pentru reintoarcere.”

De ce anume ar trebui sa va fie teama de Inter?
“Cate putin din toate. Inter este o echipa care a catigat meciuri in minutul 90, nu doar odata. Inter niciodata nu reunuta, si nu trebuie sa uitam ca au jucatori care pot decide un meci in orice moment.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.