Inter – AC Milan 2-0. Declaratii dupa meci…

Analiza lui Leonardo

Inter a inceput bine partida, in primele momente ale meciului am fost in dificultate incercand sa iesim din pressingul lor agresiv si ne-am retras prea mult. Le-am permis cateva cotraactacuri, punandu-le in valoare caracteristicile, desi staim forta Interului. Dupa eliminarea lui Sneijder, am incercat sa luam posesia mingii, dar nu am reusit nicio situatie de gol, nu am mai fost sclipitori, nu am avut finalizare. Trebuie de asemenea spus ca jucatorii lui Inter au jucat la nivel individual formidabil. Si cand spun asta ma gandesc la Julio Cesar, Milito, mijlocul care a acoperit foarte bine terenul, Lucio si Samuel care au jucat foarte bine in aparare. Ne-au lipsit Nesta, Pato, Seedorf, dar chiar daca am avut aceste lipsuri puteam sa jucam mai bine. In orice caz, nu trebuie sa uitam ca sezonul nu e incheiat, ca e inca deschisa lupta pentr titlu si inca suntem agrenati in toate competitiile. Astazi am pierdut un derby important, dar nu decisiv.Cand pierzi nu e din cauza unui singur motiv, mai multe motive au determinat rezultatul din acesta seara. Nesta? Sa vedem, face tot ce tine de el ca sa se recupereze. Nu sunt ingrijorat din privinta criticilor care ar putea sa vina pe urma elegerii echipei de start. Ar mai fi putut juca inca un atacant, dar golul al doilea a complicat situatia si a inclinat balanta jocului. In zece jucatori jocul Inter-ului nu s-a schimbat prea mult, s-au aparat bine si ne-au lovit pe contraatac. Ne-a lipsit manevrabilitatea si drbbling-ul care sa scoata jucator din joc. Penalty-ul lui Maicon? Nu ma voi opri la faze. Suntem foarte dezamagiti de infrangere, dar nimic nu ne poate lua lucrurile bune pe care le-am realizat pana acum.

Drumul e inca lung

DAVID BECKHAM:
Ne pare foarte rau penru acesta infrangere, dar face parte din fotbal. In ciuda faptului ca am jucat 11 contra 10, am fost ghinionisti, se poate intampla. Oricum, nimic nu e pierdut, pentru ca abia e inceputul returului. Putem inca spera.

IGNAZIO ABATE:
A fost o infruntare intre doua echipe mari si Inter a castigat. Faptul ca Nesta a lipsit nu a afectat jocul nostru, oricum Sandro ramane un jucator foarte important pentru noi. Trebuie sa dam credit lui Inter care au demonstrat in seara asta cat de buni sunt.  Acum AC Milan se va gandi sa joace meci dupa meci, dar nu cred ca totul este compormis, in ciuda acestei infrangeri. La golul lui Milito poate puteam sa fac mai multe, am fost ghinionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.