Inceput de sezon dezastros, incep meciurile decisive

Derby-ul pierdut cu Inter ne-a aruncat pe locul 11 in Serie A. Cifrele (si nu numai) o spun clar, inceputul de sezon in Serie A este un dezastru: 2 victorii, 1 egal si 4 infrageri; 7 goluri inscrise; 7 goluri marcate; derby pierdut cu Inter.

Allegri se pare ca isi joaca postul (pentru a cata oara in acest sezon?) la meciul cu Lazio. O infragere acolo il va trimite pe Tassoti in rolul de antrenor principal pana la vara. De la anul, presa il da pe Guardiola ca noul antrenor al lui Milan, lucru greu de crezut. Clubul nu mai are puterea financiara pentru a sustine o venire precum cea a fostului antrenor al Barcelonei. Pep va cere un buget de transferuri serios dar mai ales un control absolut asupra echipei, lucru neobisnuit pentru Milan. Astfel, in cazul in care Berlusconi reuseste sa il convinga pe Guardiola sa vina la Milan, Galliani nu se va mai ocupa de transferuri, lucru care ar putea insemna plecarea sa din structura Milanului.

In planul jucatorilor, se pare ca Robinho va pleca in iarna la Santos. Allegri nu il mai titularizeaza, sezonul asta pare compromis si atmosfera din vestiar nu mai este cea de altadata. Probabil ca impreuna cu Robinho vor pleca in iarna si Traore, Mesbah si Flamini. Singura veste buna este revenirea lui Pato. Brazilianul se antreneaza cu echipa si este de asteptat sa fie titular in meciul cu Lazio. Meci ce va deschide o serie de partide decisive pentru Milan.

17 thoughts on “Inceput de sezon dezastros, incep meciurile decisive”