Inainte de Fiorentina – AC Milan, Galliani indeamna la calm, iar Leonardo isi lauda jucatorii.

Dupa meciul cu Bari, Leonardo isi lauda jucatorii si spune ca traieste o mare satisfactie. Din punct de vedere tactic AC Milan a jucat perfect. Adriano Galliani indeamna, ca de obicei, la calm inaintea meciului de la Florenta.

Galliani dupa meciul cu Bari: “Bun, grozav meci pe un teren unde niciuna din marile echipe ale Serie A nu a castigat. Am avut posesia mingii pe tot parcursul meciului si as putea spune ca a fost o seara pozitiva. Acum sa vedem ce se va intampla la Florenta, sper sa ramanem calmi. De doua ori ne-am aproapiat de lider si de fiecare data am facut greseli. Repet, trebuie sa ramanem calmi.

Borriello? Intotdeauna marcheaza goluri spectaculoase dar toata echipa a jucat bine.

Leonardo a comentat si el performanta baietilor sai: “Sunt foarte satisfacut in aceasta seara. Am avut atitudinea perfecta inca de la inceput, am fost concentrati si pragmatici, am condus jocul, am avut circulatia mingii foarte buna. Toti jucatorii mei au jucat foarte bine.

Ronaldinho? A invatat sa se pozitioneze in teren mult mai bine ca atacant de banda. Si in ceea ce priveste jocul de banda pe care i-am zis sa il faca asta seara, s-a indeplinit de sarcini foarte bine. Dar repet, toti au jucat bine. Bonera a impresionat, atat pe banda stanga cat si in centrul apararii, mijlocul a interpretat o partitura tactica perfecta, iar Marco a inceput sa se obisnuiasca cu astfel de goluri.

One thought on “Inainte de Fiorentina – AC Milan, Galliani indeamna la calm, iar Leonardo isi lauda jucatorii.”