Ibrahimovic – AC Milan. Ziua a doua. Galliani: “Lucram pentru un transfer definitiv.Borriello nu pleaca”

Galliani si Raiola au ajuns in jurul orei 12 la sediul clubului FC Barcelona pentru a relua negocierile pentru trecere lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan. In ciuda avalansei de intrebari nu se da nici o declaratie. Imediat dupa cei doi ajunge si presedintele Barcelonei. Nici un ziarist nu reuseste sa ii smulga vreo declaratie.

Apar primele informatii despre intalnirea in curs. Se pare ca tratativa devine una de durata si Rosell i-a propus lui Galliani sa il insoteasca in weekend la Ibiza pentru a putea continua negocierile pentru serviciile atacantului suedez. Oficialul lui AC Milan da impresia ca tratativele se vor incheia mai devreme de vineri.

Informatiile in privinta lui Ibrahimovic incep sa curga si se pare ca suedezul este dispus sa isi reduca salariul cu cel putin 2 milioane de euro, de la 12 milioane la 10 milioane de euro anual.

Intalnirea ia sfarsit in jurul orei 14:00. Iata declaratiile lui Galliani:

Atat Barcelona cat si AC Milan si-au prezentat ofertele si si-au facut clare punctele de vedere in privinta transferului. In acest moment lucram cu Barcelona pentru transferului definitv al lui Ibrahimovic. Am spus nu oricarei forme de imprumut. Drumul este inca foarte lung dar transferul se va face in proportie de 50%. Vrea sa clarific un aspect: Borriello nu este de vanzare si nu intra in nici un schimb cu Barcelona sau alta echipa. Avem o tratativa in curs pentru Huntelaar.

Agentul jucatorului, Mino Raiola declara:

In acest moment eu si Zlatan stam si asteptam. Nu exista inca nici un acord intre cele doua cluburi si nici intre Ibra si AC Milan. Cat suntem de departe? Pentru a ajunge la 100 de milioane de euro pornind de la 1 euro trebuie sa ai rabdare. Atat pentru cine vinde, cat si pentru cine cumpara.

Mino Raiola si Adriano Galliani au o intalnire programata astazi cu Zlatan Ibrahimovic. Se pare ca Galliani a obtinut acordul presedintelui Rosell pentru a trata cu Ibrahimovic pentru salariu. Agentul jucatorului declara:

Nu este niciodata frumos sa iti reduci salariul, dar cateodata este necesar pentru a putea inchide o afacere.

Probabil ca Galliani si Rosell s-au inteles pentru un transfer definitv al lui Zlatan Ibrahimovic la AC Milan si detaliile intre cele 2 cluburi au fost clarificate in intalnirea de astazi. De obicei, ok-ul pentru negocierile cu jucatorul se dau dupa ce cluburile s-au inteles in privinta transferului.

8 thoughts on “Ibrahimovic – AC Milan. Ziua a doua. Galliani: “Lucram pentru un transfer definitiv.Borriello nu pleaca””