Ibra: Avem cel mai puternic atac din Europa.

Zlatan Ibrahimovic de abia asteapta sa joace impreuna primul sau meci in tricoul rossonero. Deocamdata, atacantul suedez este in cantonament cu nationala tarii sale si a alocat cateva minute noii sale echipe de club in ultima sa conferinta de presa.

Robinho este un magican. Avem cel mai puternic atac din Europa. Daca as fi in locul antrenorului as fi foarte fericit. Inainte se inceapa negocierile cu Barcelona Adriano Galliani mi-a spus ca nu pleaca fara mine de la Barcelona. AC Milan a facut totul pentru a ma putea transfera, nimeni nu a lucrat mai mult pentru pentru mine in toata cariera mea. Dupa trofeul Gamper, Ronaldinho a venit la noi in vestiare si m-a intrebat daca mi-am facut bagajele.

In stilul sau caracteristic, Ibrahimovic a profitat de ocazie pentru a mai spune cate ceva despre relatia cu fostul sau antrenor Guardiola:

Nu mi-a explicat nimic; eu nu imi pot permite sa stau in tribuna si sa analizez cerul pentru a vedea cum e vremea. Nimeni de la Barcelona nu vroia sa plac dar din martie au inceput problemele. Am incercat sa ii cer o explicatie dar Guardiola a evitat sa imi explice situatia. In zilele urmatoare m-am intalnit cu noul presedinte si nici el nu vroia sa plec. Doar Guardiola nu mi-a raspuns la intrebari. Un mare antrenor rezolva problemele jucatorilor, unul mic le evita. La inceput am avut o relatie foarte buna si pana la urma a fost el cel care m-a vrut la echipa. Dupa aceea nu stiu ce s-a intamplat. Repet, nu imi permit sa petrec urmatorii ani in tribuna”

18 thoughts on “Ibra: Avem cel mai puternic atac din Europa.”