Honda sau Tevez. Nocerino Alvarez/Ranocchia

Conform presei Milan urmeaza sa isi foloseasca ultimul loc extracomunitar pentru aducerea unuia dintre Tevez sau Honda, in cazul in care argentinianul ajunge la Juventus
Milan s-a inteles deja cu Tevez pentru €5.5 milioane pe sezon + bonusuri pe o perioada de 3 ani, numai ca si rivala din Torino este in cursa pentru semnarea jucatorului si se pregateste sa faca o oferta oficiala.
Gazzetta dello Sport spune ca omul lui Juventus, Giuseppe Marotta o sa zboare la Manchester saptamana viitoare pentru a oferi €10 milioane, totusi se pare ca cei de la City sunt dispusi sa astepte o oferta a Milanului deoarece cele 2 cluburi sunt in relatii bune.
Insa daca Milan pierde cursa pentru Tevez, are sa-si indrepte atentia catre Keisuke Honda, japonezul de 27 de ani care a facut clara intentia de a pleca de la CSKA Moscova, iar cu contractul sau care expira in Ianuarie 2014 pretul ar trebui sa fie undeva la €6-7 milioane.
Se mai vorbeste si de faptul ca Nocerino este dorit de Inter, iar Milan vrea unul dintre Ranocchia sau Ricky Alvarez in schimbul sau.
Galliani face clar faptul ca vor mai fi plecari, deoarece daca Milan nu vinde, nu va cumpara.

85 thoughts on “Honda sau Tevez. Nocerino Alvarez/Ranocchia”