Hamsik avanseaza cu pasi mici catre Milan

Cu doua luni pana la incheierea perioadei de mercato, afacerea Hamisk la Milan pare ca stagneaza. Primii pasi au fost facuti de Milan atunci cand Allegri declara ca i-ar placea sa fie antrenorul jucatorului slovac. Au urmat probabil cateva prime contacte intre Galliani si De Laurentis in care presedintele clubului napoletan si-a facut cunoscute cererile: 40 de milioane de euro. Galliani probabil a replicat cu “Nimic peste 20 de milioane” si afacerea pare ca era blocata.

Mingea trece in terenul jucatorului care il (re)angajeaza ca impresar pe Mino Raiola, om de mercato decisiv vara trecuta pentru rossonerii. Impresarul pune in aplicare aceiasi strategie ca si in cazul lui Ibrahimovic si Hamsik face urmatoarele declaratii: “Milanul ma vrea, mi-au spus-o Galliani si Allegri si eu imi doresc foarte mult sa imbrac tricoul rossonero.”. Urmeaza “Acest transfer ar reprezenta un salt pentru cariera mea. Nu am castigat inca nimic, este timpul sa incep sa o fac” si incheie lasandu-si o portita de scapare: “Desigur, nu trebuie sa plec neaparat dar nici mult nu voi mai sta la Napoli. Nu este nimic sigur dar negocierile merg inainte”.

Imediat dupa declaratiile lui Hamsik, presedintele lui Napoli revine cu urmatoare declaratie: “Marek este netransfrabil, dar putem vorbi in cazul in care cineva vine cu o oferta de nerfuzat”. De Laurentis nu cedeaza si cere 40 de milioane. Galliani mai asteapta.

35 thoughts on “Hamsik avanseaza cu pasi mici catre Milan”