Giuseppe Rossi, posibila varianta pentru atacul Milanului

Se pare ca internationalul italian Giuseppe Rossi este in discutii pentru a se transfera la AC Milan.

Desi stagiunea trecuta a fost destul de putin folosit de Villareal din cauza unei operatii pe care atacantul a suferit-o la genunchi, agentul sau a declarat ca Rossi este aproape de o mutare la AC Milan in aceasta vara.

In varsta de 25 de ani, Rossi a avut un sezon trecut foarte greu dupa ce in octombrie si-a rupt ligamentele incrucisate, fapt care a dus la operatie si recidiva in aprilie cand jucatorul a revenit la antrenamentele echipei. Accidentarile l-au tinut departe de gazon, avand numai 14 aparitii in tot sezonul pentru un Villareal care a retrogradat in liga a doua spaniola pana la urma.

In ciuda tuturor accidentarilor si sezonului greu avut numeroase echipe mari au fost interesate de Rossi, dupa cum confirma chiar agentul sau Federico Pastorello:

Milan? Nu stiu inca daca exista inca contacte cu AC Milan, dar Rossi sigur ar spune da daca ar exista o oferta de la ei. Giuseppe Rossi va fi interesant in ultimele saptamani de mercato. El isi doreste sa joace din nou in Serie A astfel ca astept telefoane de la cluburile din Italia. Ar putea fi de folos lui Napoli sau Romei. Inter are si ea nevoie de jucatori tineri in echipa. Juventus duce lipsa unui jucator de top, iar AC Milan trebuie sa inlocuiasca atacantii plecati din lot.

Italianul nascut in S.U.A. a trecut pe la toate nationalele Italiei, avand si 27 de selectii la nationala mare. Are 192 de aparitii in tricoul lui Villareal de cand s-a transferat de la Manchester United in 2007.

95 thoughts on “Giuseppe Rossi, posibila varianta pentru atacul Milanului”