Genoa – AC Milan 1-2. Trei victorii consecutive pentru ,,diavolul milanez”.

AC Milan a început să iasă din criză dupa un nou succes, 2-1 în deplasare la Genoa.

Echipele de start :

Genoa : Perin – Burdisso, De Maio, Marchese – Motta, Bertolacci, Sturaro, Antonelli (83 Konate) – Fetfatzidis (82 Calaio), Gilardino, Sculli (69 Centurion).

AC Milan : Abbiati – Bonera, Rami, Mexes, Constant – De Jong, Montolivo – Honda, Kaka (88 Poli), Taarabt (83 Birsa) – Pazzini (74 Balotelli).

SONY DSC

Rossonerii au reușit să deschidă scorul după 20 de minute cu un gol de senzație înscris de Adel Taarabt. Marocanul a prins un șut formidabil de la marginea careului și l-a învins pe Perin. Genoa a fost mai incisivă după pauză, dar Abbiati a respins șutul lui Fetfatzidis.Ocaziile s-au răzbunat peste doar trei minute, Taarabt l-a lansat excelent pe Honda, iar japonezul a înscris pentru 2-0.Genoa a continuat să spere și a redus din handicap prin Motta cu noroc, dupa ce mingea l-a lovit în spate pe Abbiati.

S-a terminat 2-1 pentru Milan, care reușeste pentru prima dată în acest sezon trei victorii consecutive în Serie A. Milan se apropie la 5 puncte de ocupanta locului 6 Parma ultimul loc care duce in Europa League.

5 thoughts on “Genoa – AC Milan 1-2. Trei victorii consecutive pentru ,,diavolul milanez”.”