Gattuso: As fi vrut sa fiu pescar…

In Gallarate, aproape de Varese, Rino Gattuso si-a deschis o pescarie.

Zeci de oameni au fost prezenti la inaugurarea magazinului, printre care si coechipieri ca David Beckham si Ronaldinho. “Visul meu a fost mereu sa fiu pescar, apoi din fericire m-am facut fotbalist, dar pestele…“. Pasiunea pentru peste si fructe de mare si pasiunea pentru tinuturile de unde provine l-au determinat pe Rino sa isi deschida o asemenea afacere in centrul orasului Gallarate. Se numeste “Gattuso si Bianchi” numit si dupa prietenul sau Andrea Biachi, iar adresa la care il puteti gasi (daca aveti drum pe acolo 🙂 ) este Gallarate (provincia Varese), Via Bettolino 17. Cam 100 de curiosi au venit ieri la inaugurare, unde au mancat delicatese din Calabria, pe gratis.

Multi dintre colegii sai de echipa au participat si ei la dechidere, Ambrosini, Antonini, Abbiati, Di Gennaro si surprinzator si David Beckham. David a vrut sa isi suprinda colegul si asistenta si a tinut sa fie si el prezent. De asemenea, un alt originar din Calabria a tinut sa fie prezent, Vincenzo Iaquinta.

In timp ce gusta o dintr-o portie de scoici Gattuso a explicat ce a stat la baza acestei intiative:Imi place pestele proaspat, imi place sa il vad, sa il ating, si bineinteles sa il mananc, e o pasiune. O am din copilarie si de aceea am vrut sa incep aceasta aventura alaturi de prietenul meu Bianchi. Mancarea mea favorita pe baza de peste? Fara indoiala, sepie cu mazare, dar numai reteta mamei, nimeni nu o pregateste ca ea.

Dupa ce a declarat ca pescaria este deschisa atat pentru fanii lui AC Milan cat si pentru cei ai lui Inter, unde isi pot gasi peste proaspat pe toate gusturile, Rino a vorbit despre derby: “Va fi un meci mare, clasarea noasta e buna acum si o victorie ar fi foarte importanta pentru noi. Speram sa iasa bine pentru ca stim ca Inter e o echipa tare. In ultimele luni s-au schimbat multe la echipa, iar acest lucru i se datoreaza lui Leonardo in primul rand, acum in vestiar existand foarte mult entuziasm. Abate si Antonini au adus multa prospetime si ne distram cu totii. Cu Siena m-am suprins bucurandu-ma si sarind ca un copil. Acum chiar sunt bine, am consistententa in antrenament, genunchiul nu ma mai supara si sunt gata sa ma lupt ca de obicei in orice meci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.