Ganso revine pe teren sub privirea lui Seginho dupa 7 luni

Paolo Henrique Ganso a revenit pe teren dupa 7 luni de absenta. Brazilianul a reusit sa inscrie un gol si a oferit o pasa de gol sub privirile lui Serginho, scouterul rossonero fiind trimis special de AC Milan pentru a urmarii evolutiile lui Ganso dupa accidentarea suferita pe 25 august la genunchiul stang. Adevaratul test se va disputa maine cand va avea loc partida Santos – Colo Colo din cadrul Cupei Libertadores, obiectivul principal al celor de la Santos.

Situatia contractuala a lui Ganso este una destul de complicata, drepturile jucatorului fiind detinute de 3 entitati, 45% de Santos, 45% de societatea de impresariere Dis si 10% de jucatorul insusi. Brazilianul castiga anual in jur de 400.000 de euro si este evident ca vrea o marire de salariu dar si o scadere a clauzei de reziliere de la 50 la 30 de milioane de euro.

Dupa sejurul prelungit din iarna al lui Galliani (unde s-a ocupat de transferul lui Ronaldinho si s-a interesat de Ganso), se pare ca Ariedo Braida se va intalni cu oficialii clubului brazilian inca inainte de inceperea perioadei de mercato din vara. Daca jucatorul va fi recuperat 100% si se va dovedi ca nu are probleme din cauza accidentarii la genunchi, negocierile vor incepe.

113 thoughts on “Ganso revine pe teren sub privirea lui Seginho dupa 7 luni”