Galliani vrea un nou stadion pentru AC Milan

CEO-ul lui AC Milan, Adriano Galliani aduce in discutie o problema a clubului, stadionul, poate si pentru a distrage atentia de la campania de achizitii slaba, de pana acum.

Adriano Galliani relanseaza problema stadionului la AC Milan si in general a stadionaelor proaste din Italia si afirma ca are idei de a aduce venituri noi clubului prin construirea unui stadion nou-nout.

[nggallery id=31]

AC Milan si Inter platesc in acest moment o cota anuala de 8.2 milioane de euro pentru a inchiria de la autritatile locale stadionul Giuseppe Meazza (San Siro). Dar Galliani subliniaza necesitatea trecerii stadioanelor in proprietatea cluburilor la fel ca la echipele din Bundesliga si Premier League si scoate in evidenta necesitatea socio-economica a acestui demers.

Stadionele de la noi  sunt vechi si inconfortabile. Luati exemplu pe Bayern Munchen, de cand si-au construit stadion nou veniturile lor au crescut cu peste 60 de milioane de euro. Eu inteleg ca este usor pentru consiliul local sa ne puna pe noi si pe Inter sa platim chirie, dar daca vrem sa tinem pasul trebuie sa schimbam optica. Un stadion nou este esential pentru club daca vrem sa fim competitivi in continuare.

7 thoughts on “Galliani vrea un nou stadion pentru AC Milan”