Galliani: “Echipa este completa. Daca cineva pleaca, il vom inlocui”

Echipa noastra este completa. Daca cineva pleaca, il vom inlocui. Sunt mai multi jucatori care refuza orice fel de transfer pentru ca stau bine la Milan si se simt bine in orasul Milano. Care este motivul? Intrebati-i pe ei. Nu dau nume pentru ca nu este frumos.” Evident, Galliani se refera la cei trei muschetari care iubesc orasul din toata inima, adica Oddo, Kaladze si Jankulovski. Situatia celor 3 jucatori o stiti, am mai scris despre ea aici. Galliani continua declaratiile: “Repet, echipa este completa ca numar de jucatori. Toate transferurile sunt dependente de plecari. A plecat Dida, a venit Amelia. A plecat Favalli, a venit Yepes. Daca va pleca un jucator important, va veni alt jucator important. Dar vedetele nu vor pleca.

Stam bine, am castigat multe trofee in ultimii ani si suntem echipa care a facut cele mai multe puncte dupa Inter. Nu stam chiar asa rau. Sigur, suntem obisnuiti sa castigam tot timpul si nu este deloc placut sa fim pe locul 2. Zlatan Ibrahimovic? Este un mare jucator. Ronaldinho? Nu va pleca, este netransferabil asa cum este si Pato. Luis Fabiano? Nu exista nici o tratativa in curs, mai intai trebuie sa plece cineva.” Traducere: pana nu gasim echipa pentru Huntelaar, luati-va gandul de la Luis Fabiano sau Ibrahimovic.

Adriano Galliani a vorbit si despre starea fotbalului italian. “Marea problema a fotbalului italian sunt stadioanele care nu sunt in proprietatea clubului. Deja diferenta intre noi si celelalte cluburi europene este foarte mare si este o problema care trebuie rezolvata imediat.

14 thoughts on “Galliani: “Echipa este completa. Daca cineva pleaca, il vom inlocui””