Galliani depre Ibra, Flamini, Inzaghi si Thiago Silva

Iata ultimele lui Adriano Galliani:

“Am avut o discutie mai lunga cu Ambrosini si in momentul reinnoirii contractului i-am cerut sa fie inca o data capitanul Milanului. Zlatan? Pentru el vorbeste palmaresul, este un invingator. Sunt mult mai multumit daca am in echipa unul care innebuneste daca nu castiga decat unul caruia ii este indiferent daca pierde sau castiga. I-am promis tricoul cu numarul 10, desi nu am vorbit inca cu Seedorf. Daca Clarence nu o va mai purta, numarul 10 ii va apartine lui Ibra.

Thiago Silva nu are pret, PSG-ul a insistat mult pentru el dar Thiago iubeste Milanul asa cum il iubeste si presedintele sau Silvio Berlusconi. Nu inteleg de ce este criticat, avand in vedere toate eforturile financiare depuse de dansul intr-o perioada de criza economica globala. Trebuie sa ii multimim.

Tricoul cu numarul 9 poate ramane la Pippo Inzaghi, vorbesc cu el in fiecare zi. Negociem cu Flamini, el este de acord ca salariul sau sa scada dar trebuie sa ajungem la o valoare care sa ne convina si noua. In acest moment, jucatorii trebuie sa demonstreze ca vor mult sa imbrace tricoul Milanului. Aquilani are caracteristici tehnice care ne plac, dar deocamdata este un jucator al lui Liverpool. Milan este o echipa splendida, cu un pic de fantezie in plus ar putea deveni divina…”

62 thoughts on “Galliani depre Ibra, Flamini, Inzaghi si Thiago Silva”