Galliani, all in pentru Tevez

Galliani si TevezAdriano Galliani este un tip cunoscut pentru declaratiile sale neutre in ceea ce priveste transferurile. 99% din declaratiile sale se rezuma la “Vom vedea, nu stiu, poate, totul e posibil, nu vreau sa zic nimic”. Acel 1% se regaseste in transferul lui Tevez. “Il vom astepta pana pe 31 ianuarie”, “Ne-am inteles cu Tevez” sunt cateva declaratii cel putin neobisnuite in legatura cu un posibil transfer. Mai mult, Galliani s-a lasat pozat la masa impreuna cu jucatorul si agentul acestuia. Lucru nemaivazut la Galliani.

Se pare ca administratorul delegat este extrem de sigur de venirea lui Tevez la Milan. Atat de sigur incat isi permite scapari de acest gen in presa. Ce se va intampla oare cu reputatia lui Galliani in cazul in care Inter va reusi sa il convinga pe argentinian? Nerrazzurii ofera un salariu mai mare jucatorului si mai multi bani celor de la City. Adaugati la asta si un Mancini mai mult decat bucuros sa il paseze la Inter si veti avea tabloul unei posibile lovituri de teatru.

Va rausi Galliani sa castige potul cel mare impotriva celor de la Inter? Este clar ca rossonerii au o promisiune clara de la jucator si agent, dar pe de alta parte Tevez este recunoscut ca un jucator care alege bani inainte de orice. Oferta Milanului exista si a fost transmisa celor de la City: imprumut gratis cu obligatie de cumparare la sfarsitul sezonului pentru 25 de milioane de euro. Galliani asteapta raspunsul englezilor pana marti, zi dupa care vom vedea daca reputatia sa ramane in picioare.

24 thoughts on “Galliani, all in pentru Tevez”