Fioretina – AC Milan 1-2. O victorie obtinuta mai mult cu inima decat cu picioarele

La sfarsitul intalnirii de pe Artemio Franchi, Rossoneri sunt fericiti ca au abtinut victoria, chiar daca jocul nu a mai fost la fel de bun ca in ultimele meciuri.

Iata declaratiile catorva jucatori dupa Fiorentina – AC Milan 1-2:

ALESSANDRO NESTA:

Astazi a fost un meci ciudat. Am fost norocosi ca am marcat doua goluri. In a doua repriza antrenorul ne-a spus sa stam mai sus si sa punem presiune mai mare. La faza dintre Thiago Silva si Montolivo, alegerea arbitrului Rosetti a fost sa lase jocul sa continue, dar daca dadea penalty nu cred ca se plangea nimeni. Il felicit pe Abbiati care a avut doua interventii extraordinare. Dupa mult timp de stat pe margine s-a intors in meciul cu Bari si e la al doilea meci foarte bun. In ultima perioada am jucat multe meciuri si din cauza oboselii resimtite am facut si cateva greseli. Cel mai importanta este sa castigam cu Atalanta duminica, pentru ca apoi avem o saptamana sa pregatim meciul de la Roma.

IGNAZIO ABATE

“In ciuda victoriei si diferentei care s-a redus la 4 puncte, trebuie sa luam fiecare meci in parte. Noi ne-am facut doar datoria si cu victoria de astazi am facut si un pas inainte. Nu trebuie sa mai facem greseli in urmatorele meciuri, pentru ca ele fac diferenta. Nu trebuie sa se intample ca in meciurile cu Livorno sau la Bologna, pentru ca nu sa risipim toate lucrurile pozitive pe care le-am facut in acesta saptamana cu Bari si Fiorentina.  La golul Fiorentinei am gresit, dar pana la urma a fost un duel bun cel cu Vargas. Este un jucator foarte rapid, dar l-am tinut bine. Jucand odata la 3 zile am simtit oboseala pe teren, dar AC Milan a jucat azi mai mult cu inima decat cu picioarele. Controversele legate de faza dintre Thiago Silva si Montolivo deja au inceput , dar pe noi aceste lucruri nu ne intereseaza. Deja s-au adunat prea multe si la inceputul sezonului toate erau impotriva noastra. Trebuie sa ne gandim la noi si sa facem cat mai putine greseli posibile.

JAN-KLAAS HUNTELAAR

Sunt bucuros pentru golul reusit, dar in special pentru punctele castigate azi. Am ajuns la 6 goluri si vreau sa continui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.