Fiorentina – AC Milan 1-2. Golul tarziu al lui Pato aduce AC Milan la 4 puncte de Inter

Golul lui Pato aduce pe AC Milan inapoi in carti, in lupta pentru titlu

Fenomenul brazilian a lovit in minutul 92, asigurand victoria rossonerilor si aducand echipa pe locul 2 in Serie A, la patru puncte de liderul Inter. De altfel, ambele goluri au venit pe final si au rapus-o pe Fiorentina.

Alberto Gilardino a deschis scorul, dar olandezul Klaas-Jan Huntelaar a readus in joc pe AC Milan cu 9 minute inainte de final. Apoi, in prelungiri, Pato loveste fulgerator.

Fiorentina, care a castigat primul ei meci in Serie A dupa 5 partide abia in weekendul care a trecut, a fost mai buna in prima repriza, inscriind prin fostul milanez Gilardino. AC Milan si-a ales sa fie mai buna in cea de-a doua repriza, si dupa vorba “cine rade la urma, rade mai bine” au tras cartea castigatoare. Imbunatatirea jocului a dus la egalarea din minutul 81, a nou intratului Huntelaar, care a primit o pasa buna de la Ronaldinho si a marcat in coltul portii lui Sebastian Frey. O a doua pasa antrenata si adusa la perfectiune a lui Ronaldinho il gaseste pe Pato, care aduce nemilos victoria atat de necesara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.