Filippo Inzaghi

Filippo Inzaghi, o viata petrecuta in careu. Cotidianul sportiv Gazzetta dello Sport a publicat astazi un interviu exclusiv cu Filippo Inzaghi.

Primul si al 300-lea gol

M-am incalzit toata repriza a doua si am intrat in minutul 73. Dupa 10 minute am inscris golul victoriei. Eram imprumutat de la echipa de tineret a Piacentei, care castigase campionatul C2 si era destul de dificil sa prinzi loc de titular. Dupa partida cu Siena mi-am chemat toti prietenii si toata familia la urmatorul joc pentru ca eram sigur ca o sa fiu titular. Am fost rezerva tot meciul. Tot impotriva Sienei am marcat si golul cu numarul 300 din cariera.

Istanbul

Anul cel mai dur din cariera mea. Multe accidentari, mai ales cea de la glezna m-a tinut foarte mult timp afara din joc. A fost teribil de greu sa stau in tribuna la Istanbul. Imediat dupa accidentare am fugit de la Milano. Nu puteam sa stau si sa nu pot sa ma antrenez. De asta m-am si dus la Anvers sa ma operez. Pana la urma si accidentarile sunt utile. De abia cand nu poti juca incepti sa intelegi cat de importante sunt unele lucruri.

Atena

Finala de la Atena a fost noaptea vietii mele. Un atacant poate sa dea foarte multe goluri dar pana nu inscrie in partidele importante nu poate intelege ce am simtit eu atunci. Atena, Yokoholma si Montecarlo au fost nopti de neuitat.

Ancelotti si Paloschi

Ancelotti a fost cel mai important antrenor din viata mea. Cu el am trait 10 ani de neuitat. Acum as vrea sa castig cu Allegri. Paloschi este jucatorul care imi seamana cel mai mult, intelege fotbalul la fel cum il inteleg si eu. Joaca intotdeauna la intensitate maxima. Doar asa se poti ajunge departe.

10 thoughts on “Filippo Inzaghi”