Eliminati din Liga

AC Milan a fost eliminata aseara din Barcelona League, cum ar trebui redenumita competitia, pentru ca de 5 ani catalanii ajung in semifinale intr-un fel sau altul. UEFALona, pentru ca asa ar trebui redenumita aceasta echipa, a reusit in cea mai penibila maniera sa elimine diavolul milanez. La scorul de 1-1, penalty gratuit pentru UEFALona, la o faza la care mingea nici macar nu era in joc. Se pare ca regulile sunt altele cand joaca UEFALona, chiar Platini facand referire in mai multe randuri la cat de mult vrea sa vada o finala Real – Barca si la cat de mult ar trebui protejat Messi, care este dupa parearea sa “o binecuvantare pentru fotbal”

Daca in urma cu 5-6 ani de zile fotbalul se juca corect si pe bune in europa, in ultimii ani banii dicteaza tot. UEFALona s-a calificat numai cu decizii controversate in favoarea lor. Semifinala din 2009, cand Chelsea a avut vreo 2 penaltiuri refuzate, anul trecut cand Van Persie a fost eliminat pe gratis, apoi in semifinale cu Real Madrid, anul acesta cu AC Milan.

In alta ordine de idei, Ibrahimovic a demonstrat ca nu poate marca in fazele importante ale competiei, Pato pare un jucator terminat (dupa 2 luni de pauza nu rezista 20 minute pe teren). Nu a fost totusi vina niciunui jucator rossonero, toti dandu-si sufletul pe teren. Nesta a fost jucatorul meciului in opinia mea, deoarece a resit in nenumarate randuri sa salveze poarta lui Abbiati. Nu e vina nimanui, aseara putea sa joace si echipa lui Sacchi, ca tot ne-ar fi scos arbitrii.

Fetitele din Barcelona probabil vor castiga si anul acesta, daca mizeriile din competitie continua. De cand ma uit la fotbal nu am vazut o echipa atat de mult pupata in dos, ridicata in slavi, tinuta in puf si ajutata de arbitrii. Cu mana pe inima, mai degraba ne elimina Inter cu 3-0, decat UEFALona in maniera penibila de ieri. Iesim tristi din competitie, pentru ca pur si simplu nu suntem doriti. Cu un gust amar, raman cu speranta ca peste cativa ani vom da cu toata Europa de pamant, si vom fi campioni pentru a 8-a oara, intr-o competitie care pare sa isi piarda valoarea de la an la an, ca urmare a evenimentelor penibile ce se petrec in ea.

FORZA MILAN !

 

55 thoughts on “Eliminati din Liga”