Echipe probabile Serie A etapa a 9-a

Etapa a 9-a din Serie A ne rezerva cateva intalniri extrem de interesante. Meciuri precum Udinese-Napoli, Genoa-Roma sau Atalanta-Inter ne pot oferi spectacol si de ce nu, cativa bani in plus in portofel. Daca aveti ponturi pentru pariuri, simtiti-va liberi sa scrieti un comentariu.

Udinese – Napoli

Udinese – Napoli este derby-ul etapei, in acest meci intalnindu-se liderul campionatului cu locul 5. Udinese joaca poate cel mai bun fotbal din Italia la momentul actual, Di Natale si Torje fiind intr-o forma extrem de buna. Echipa lui Guidolin joaca excelent acasa unde a obtinut 9 puncte din 9 posibile. Totusi, gazdele pierd mult din forta ofensiva prin absenta lui Di Natale, Floro Flores fiind un atacat bun, dar nu atat de bun incat sa compenseze lipsa capitanului.

Napoli merge la Udine dupa o serie de rezultate contradictorii precum infrangeri acasa cu Parma sau cea din deplasarea de la Chievo. Mazzari nu se poate baza pe Pandev, Gargano, Britos si Donadel dar poate conta pe trio-ul ofensiv Hamsik-Lavezzi-Cavani, jucatori ce pot desface orice aparare.

[FD3_previewBox id_match=421]

Atalanta – Inter

Internationale isi revine incet incet dupa inceputul de sezon dezastros. Revenirea lui Sniejder si revenirea la modului 4-3-1-2 a ajutat mult jocul echipei. Nerrazurri vin dupa 3 victorii consecutive si moralul in tabara Interului este unul ridicata dar meciul cu Atalanta nu trebuie tratat cu usurinta. Echipa antrenata de Colantuono joaca excelent si daca nu ar fi fost penalizata cu 6 puncte  ar fi ocupat locul 2 in Serie A.

Inter nu poate conta pe Poli, Ranocchia, Couthino, Forlan, Viviano si Samuel in timp ce Atalanta nu ii poate folosi pe Brighi, Ferreira si Manfredini.

[FD3_previewBox id_match=414]

Genoa – Roma

[FD3_previewBox id_match=417]

21 thoughts on “Echipe probabile Serie A etapa a 9-a”