Dzeko asteapta Milanul

Gazzetta dello Sport titreaza astazi ca Edin Dzeko se opune transferului la Manchester City in ciuda faptului ca engelzii s-au inteles cu Wolfsburg. Jucatorul a decis sa amane transferul la Manchester si sa astepte oferta Milanului. Dzeko ar fi declarat prietenilor ca

Sunt bombardat de oferte. Dar mai astept Milanul inca o saptamana. Vreau sa joc in Champions League cu rossoneri.

In conditiile actuale, AC Milan nu poate oferi suma ceruta de Wolfsburg pentru atacantul bosniac, 40 de milioane de euro fiind o suma mult prea mare pentru bugetul low-cost al Milanului. Aceasta suma ar putea fi stransa de rossoneri doar in cazul in care Huntelaar si Ronaldinho ar fi cedati si se pare ca AC Milan se gandeste serios la aceasta optiune.

Huntelaar este cerut de multe echipe si se pare ca pana la urma olandezul va fi cedat pe aproximativ 15 milioane de euro. Ideea de a-l oferi la schimb tocmai celor de la Wolfsburg a cazut, antrenorul McLaren refuzand schimbul si preferandu-l la schimb pe Diego de la Juventus. Problema este ca bianconerii nu vor juca in Champions League si asta nu este pe placul lui Dzeko.

Ronaldinho este curtat din ce in ce mai intes de Flamengo care aproape l-a convins pe dintos sa se intoarca in tara. In acest weekend este programata o intalnire intre jucator, agentul sau si si Galliani, unde se va discuta viitorul brazilianului la club.

Oricum ar fi, Berlusconi trebuie sa miste ceva in front pentru ca Dzeko sa ajunga la Milan. Fara banii presedintelui, transferul este imposibil. Sa speram ca Dzeko ii este simpatic presedintelui pentru ca echipa are mare nevoie de un atacant precum Dzeko.

18 thoughts on “Dzeko asteapta Milanul”