Duminica este Milan – Inter

Duminca se joaca Milan – Inter, meci crucial pentru ambele echipe. Ambele echipe au mare nevoie de victorie pentru a incerca sa tina pasul cu varful clasamentului. Rossonerii au aratat un pic mai mult caracter si lupta in victoria de la Zenit. Au inceput excelent, au avut o cadere oarecum explicabila prin lipsa chimiei si experientei din teren dar au aratat ca pot iesi din situatii grele reusind pana la urma victoria.

Modulul 4-2-3-1 este deocamdata un lux. Pur si simplu echipa nu este inca pregatita pentru un asemenea joc. Montolivo si De Jong nu se cunosc foarte bine si se simt foarte rar in teren, flancurile nu reusesc sa faca apararea si Boateng inca nu reuseste sa se pozitioneze corect in ambele faze. Mai mult ca sigur in meciul cu Inter, Allegri va opta pentru 4-3-1-2: Abbiati; Abate, Bonera, Mexes, De Sciglio; De Jong, Montolivo, Nocerino; Boateng; Pazzini, El Sharaawy.

Singurul jucator rossonero intr-o forma buna si care poate schimba soarta partidei este El Shaarawy. Egipteanul trece printr-o perioada fantastica la numai cei 19 ani. Meciul cu Zenit l-a propulsat in istoria Milanului ca cel mai tanar marcator rossonero in Champions League. Deja sunt 5 goluri in 4 meciuri, speram la cateva reusite si in derby-ul de duminica.

16 thoughts on “Duminica este Milan – Inter”