Dueluri in Manchester United – AC Milan

Manchester United – AC Milan. Rossoneri vin pe Old Trafford dupa infrangerea nemeritata de pe San Siro. Golul norocos al lui Scholes si neatentia defensivei rossonere in a doua parte a jocului au facut ca meciul din seara asta sa inceapa de la scorul de 3-2 pentru englezi.

  • Ronaldinho vs Rafael. Duelul din primul meci a fost castigat clar de Dinho, care l-a dominat pe Rafael tot meciul. A invatat tanarul aparator toate trucurile veteranului brazilian sau se va repeta scenariul?
  • Rooney vs Nesta. Nesta l-a scapat din ochi in doua ocazii pe englez si acesta a punctat decisiv. Daca rossoneri nu vor fi mai atenti cu varful englez atunci vor fi probleme pentru Milan.
  • Valencia vs Antonini. In tur, cat a jucat Antonini, Milanul a fost mult peste diavolii rosii din Manchester. Nu este o coincidenta ca golul norocos al lui Scholes a venit chiar in timp ce Antonini primea ingrijiri pe margine. In acea partida, Antonini l-a neutralizat complet pe Nani. De aceasta data aparatorul italian va avea si mai mult de munca, Valencia fiind la fel de rapid ca Nani dar mult mai puternic fizic.
  • Pirlo vs Scholes. In tur, Pirlo a fost mult mai bun decat Scholes. Singurul merit al mijlocasului englez a fost “magia” de la gol, cand a sutat cu dreptul si a dat gol cu stangul. Italianul a fost mult mai prezent in joc si a oferit cateva pase foarte bune coechipierilor din atac.
  • Huntelaar vs Evra. Evra a castigat detasat duelul cu Pato in meciul tur. Va reusi Huntelaar sa il pacaleasca pe francez? Sau va reusi Evra sa il ingoape in anonimat pe olandez?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.