Dueluri Fiorentina – AC Milan

Daca va castiga meciul restanta cu Fiorentina, AC Milan va trece pe locul 2 in Serie A si se apropie la numai 4 puncte de Inter. Meciul cu Fiorentina ne ofera cateva dueluri interesante intre cativa dintre cei mai buni jucatori italieni.

  • Vargas vs Bonera/Jankulovski. Daca Jankulovski (sau Bonera, depinde cine joaca) va reusi sa il opreasca pe Vargas, meciul rossonerilor va fi mai usor. “El Loco” Vargas este un jucator rapid, destul de puternic si foarte tehnic. Gilardino de abia asteapta centrarile sale.
  • Pirlo vs Montolivo. Maestrul Pirlo se va duela cu Montolivo, cel care a fost indicat de presa italiana ca “viitorul Pirlo”. Acesti doi jucatori au un joc asemanator, ambii preferand sa dirijeze jocul de la mijlocul terenului. Spre deosebire de Montolivo, Pirlo este un pic mai retras si vine destul de rar la finalizare, dar Montolivo nu are inca viziunea si pasa lui Pirlo.
  • Borriello vs Gilardino. Noul Milan vs vechiul Milan. La Milan, Gilardino nu a confirmat si dupa 3 ani a fost vandut Fiorentinei. Sub conducerea lui Prandelli, atacantul italian a renascut si vrea revansa impotriva clubului care nu a stiut sa ii valorifice calitatile. De cealalata parte, Borriello vrea sa confirme ca este un jucator de Milan si se gandeste si la un loc la mondiale.
  • Ronaldinho vs De Silvestri. Nici un aparator din lume nu si l-ar dori pe Ronaldinho de azi adversar direct. De Silvestri va trebui sa faca un meci mare pentru a-l opri pe brazilian.
  • Gilardino vs Nesta. Nu exista aparator in lume care sa il cunoasca mai bine pe Gilardino. Dupa 3 ani de antrenamente, veteranul aparator rossonero stie toate trucurile atacantului, dar si Gilardino stie cum sa speculeze punctele slabe ale apararii rossonere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.