Dueluri AC Milan – Manchester United

Intalnirea dintre AC Milan si Manchester United va aduce in atentia iubitorilor de fotbal cateva dueluri foarte interesante.

  • Rooney vs. Thiago Silva. Testul suprem pentru tanarul aparator brazilian. Unul dintre cei mai promitatori fundasi centrali din lume impotriva celui mai bun atacant din lume. Un duel fantastic supravegheat indeaproape de veteranul Nesta.
  • Pato vs. Evra. [singlepic id=166 w=240 h=90 float=right] Pato este cel mai rapid jucator din cele doua echipe, dar nici Evra nu este mai prejos. Francezul compenseaza minusul de viteza prin forta fizica si experienta, capitole la care Pato mai are de lucrat. Va reusi veteranul Evra sa tempereze tehnica in regim de viteza de neegalat a brazilianului?
  • Ronaldinho vs. Rafael.Tanarul fundas dreapta al englezilor va avea in fata un colos al fotbalului modern. Ronaldinho, chiar daca nu mai are viteza de altadata, este un adversar greu de deposedat pentru orice aparator. Rafael va trebui sa isi foloseasca toate trucurile pentru a-l impiedica pe brazilian sa isi faca numerele de magie.
  • Scholes vs. Pirlo. Duelul nemuritorilor Uefa Champions League. Joaca de o viata in competitia suprema si au in palmares cate doua cupe castigate fiecare. Nu cred ca mai au vreo urma de emotie in meciurile eliminatorii. Amandoi vor coordona atacurile echipei. Scholes este mai bun pe faza de recuperare in timp ce Pirlo are o tehnica si o viziune de joc mai buna.
  • Valencia vs. Abate. Abate a jucat in postul lui Valencia pana anul trecut, cand a fost reprofilat de Leonardo fundas stanga dreapta (multumesc, ubb). Ii va fi de ajuns avantajul de a stii toate trucurile unui atacant lateral pentru a-l opri pe Valencia? Later edit: Se pare ca in locul lui Abate va juca Bonera.
  • Huntelaar vs. Vidic Ferdinand. Huntelaar nu a impresionat de cand a venit la Milan. Totusi, evolutia buna din ultimul meci cu Udinese si accidentarea lui Borriello ii dau sansa sa joace in meciul de marti. Va reusi sa il pacaleasca pe Vidici Ferdinand? Edit: Vidic nu a fost convocat de Ferguson.
  • Ferguson vs. Leonardo. La o prima privire, exista doar un singur castigator. In mod normal, Ferguson nu poate fi pacalit de un antrenor debutant. Ramane de vazut daca Leonardo va avea curajul si intuitia sa il surprinda pe Ferguson.

4 thoughts on “Dueluri AC Milan – Manchester United”