Dida este portarul titular pana la sfarsitul sezonului. Contractul i se va prelungi cu 1 an

[singlepic id=4 w=200 h=140 float=left] In urma evolutiilor convingatoare din ultima vreme, Dida este preferatul lui Leonardo pentru postul de portar. Brazilianul a castigat lupta cu Abbiati si Storari pentru poarta Milanului.

Dupa ce Milan a incercat sa scape de el toata vara, Dida incepea sezonul 2009/2010 din postura celui de-al patrulea portar. Incapatanarea brazilianului de a ramane si salariul de 4 milioane pe an au descurajat toate cluburile interesate. Accidentarea lui Storari si esecul recuperarii lui Abbiati a insemnat o noua sansa pentru Dida. De care brazilianul a profitat din plin. Dar a inceput cu stangul. Gafa de la Madrid ne-a adus aminte de cel supranumit Didastro.

Dupa acea intamplare, Dida a fost impecabil si isi merita postul de titular. A avut cateva interventii care au adus puncte importante echipei. Sa nu uitam ca Milanul a jucat 3 finale de Champions League cu Dida in poarta, din care a castigat 2. Si a fost omul meciului in finala disputata contra lui Juventus la Manchester.

Se pare ca oficialii clubului din Via Turati i-au propus deja brazilianului prelungirea contractului cu inca un an, dar la un salariu mai mic. In jur de 3 milioane pe an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.