Despre Ronaldinho

Ronaldinho este tipul de jucator care te face sa ii ierti toate pacatele cu o singura executie. Te omoara pasul incet catre jumatatea proprie, privirea pierduta catre adversarul care trece pe langa el cu mingea la picior sau pasa aiurea cu calcaiul cand apararea gafaie si echipa are nevoie de posesie. Dar uiti de toate astea cand dintosul preia o minge la marginea careului si o duce usor catre singurul loc de unde poate trimite balonul in plasa.

Priviti cu atentie faza golului din meciul cu Auxerre. 2 aparatori francezi ii blocheaza orice unghi catre poarta. Orice minge trimisa catre poarta se va lovi de unul dintre fracezi sau va ajunge in tribune. Exista un singur culoar posibil si brazilianul il gaseste. Mingea este lovita usor cu interiorul piciorului stang, ocoleste aparatorul si depaseste linia portii in locul in care nici un portar din lume nu o poate ajunge.

Jucatorii de acest tip fac din favorite castigatoare. Spre norocul nostru, avem 4 jucatori care pot schimba o partida dintr-o atingere. Pirlo, Seedorf, Ronaldinho si mai nou Ibrahimovic. Tehnic, Ronaldinho straluceste chiar si intre atatia campioni. In ceea ce priveste determinarea si mai ales sacrificiul, brazilianul mai are multe de invatat. Dar spre deosebire de talent, scoala poate incepe oricand si rezultatele sunt de obicei imediate.

Tactic, Pirlo este Dumnezeu.Lupta si forta fizica? Ibrahimovic. Clasa si experienta? Seedorf Tactic, Pirlo este Dumnezeu.Lupta si forta fizica? Ibrahimovic. Clasa si experienta? Seedorf..

20 thoughts on “Despre Ronaldinho”