Derby della Madonnina 22.12.13 ora 21:45 Live DigiS1

De la prima partida disputata la Chiasso, pe 18 Octombrie 1908 s-au scurs zeci si zeci de meciuri intre cele doua echipe ale orasului Milano.

In istoria recenta ultima victorie a lui AC Milan in Derby della Madonnina dateaza din 02/042011 acel 3-0 sec cu marcatorii Pato 2′, 62′, Cassano 90′ (pen.). In ultimele doua editii de Serie A Inter a reusit sa castige 3 din cele 4 dispute, in cele mai recent derby scorul a fost 1-1 pe 24/02/2013, marcator pentru Milan fiind El Shaarawy.

In momentul de fata situatia in clasament pentru Milan(locul 10 cu 19pct) nu este cea mai fericita, echipa aflandu-se mai aproape de zona retrogradarii ca sa nu mai pomenim ca zona Champions este la 16pct distanta. Inter se claseaza ceva mai bine (locul 5 cu 28pct), dar in acest derby aproape ca nu a contat niciodata pozitia din clasament in momentul jucarii meciului.

Montolivo va lipsi de la acest derby fiind suspendat astfel ca banderola de capitan va fi atribuita cel mai probabil lui Kaka de la care asteptam golul 100 in tricolul lui AC Milan. Ce fromos ar fi sa aduca si victoria impotriva lui Inter si de ce nu sa il vedem si pe al 101-lea! De asemena vrem sa vedem un Balotelli trantind Interul si aducand bucuria noastra.

Abate si Emanuelson au sanse foarte mari sa nu fie recuperati pana la ora meciului astfel ca pe benzi vor juca De Sciglio si Constant.

Un factor extrem de important este faptul ca la ora actuala curva Nord este suspendata, cei de la Inter inaintand recurs si asteapta o decizie favorabila sambata din partea Curtii Federale de Justitie(Roma). Sincer ce este un derby fara suporteri? FORZA MILAN!

Echipe probabile

AC MILAN: Abbiati- De Sciglio/Zapata/Bonera/Constant- Muntari/Poli/De Jong – Kaka- Balotelli/Matri

Inter: Handanovici- Cicero Moreira/Zanetti/Jesus/Ranocchia -Campagnaro/Guarín/Cambiasso -Kovacic -Álvarez/Palacio

 

7 thoughts on “Derby della Madonnina 22.12.13 ora 21:45 Live DigiS1”