Demisia lui Leonardo – Video

AC Milan se desparte de unul dintre cei mai vechi colaboratori ai sai. Leonardo a ocupat toate functiile din clubul rossonero, trecand de la jucator la director tehnic si terminand ca antrenor in poate cel mai greu an al clubului in era Berlusconi. AC Milan pierde un mare om de fotbal, un bun antrenor si un exceptional scouter.

Ca jucator, Leonardo a jucat 5 sezoane la AC Milan. A fost adus pentru 8.5 milioane de euro de la Paris Saint Germain in anul 1997 si a ramas la Milan pana in anul 2001 adunand 177 de prezente si 22 de goluri. Dupa 1 an petrecut in Brazilia la San Paolo si Flamengo se intoarce la Milan pentru ultimul sau sezon ca jucator profesionist de fotbal in anul 2002. Cu Milan castiga campionatul in 1999 si cupa Italiei in 2003.

Dupa retragerea din fotbal, Leonardo lucreaza pentru Milan si il descopera pe Kaka, mai tarziu transferat la Milan pentru 8.5 milioane de euro. Dupa lovitura Kaka, Leonardo este factorul decisiv in transferurile altor doi jucatori brazilieni, Thiago Silva si Pato.

In anul 2008, Leonardo a fost numit director tehnic si dupa plecarea lui Ancelotti la Chelsea, Galliani reuseste cu greu sa il convinga sa preia functia de antrenor principal al rossonerior. Leonardo face un prim (si ultim) sezon destul de bun ca antrenor considerand lotul pus la dispozitie de club si numeroasele accidentari.

Video – Conferinta de presa in care Leonardo isi anunta demisia

[pro-player width=’585′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Aa78iWpU2hI[/pro-player]

reportaj realizat de Carlo Pellegatti

Ciao Leo, ciao 4-2-fantasia.

12 thoughts on “Demisia lui Leonardo – Video”