Declaratiile lui Marco Borriello dupa meciul cu Genoa

[singlepic id=18 w=240 h=140 float=left]Borriello:Pana acum am o medie realizativa destul de buna cu 7 goluri in 10 meciuri. Acest lucru a fost posibil si datorita ajutorului dat de colegii din atac care ma pun in pozitiile potrivite pentru a inscrie. Din fericire, si la nivel de echipa lucrurile merg destul de bine. In afara de meciul cu Palermo, in ultimele jocuri am obtinut rezultate bune in campionat. Duminca seara ne intalnim cu Juventus, o partida importanta unde va trebui sa invingem.


Pentru un atacant ca mine, nu e usor sa joci intr-o mare echipa unde concurezi cu jucatori importanti si de renume, de aceea intotdeauna incep partidele cu gandul sa dau tot ce pot pentru a putea pastra locul de titular. In antrenamente muncesc mult dar iti trebuie si un pic de noroc. In acest campionat am inscris numai pe San Siro, sper ca meciul urmator sa dau un gol si in deplasare.

Sunt intr-un moment foarte bun al carierei mele si ma simt si foarte bine fizic. Acest lucru imi permite sa imi folosesc caracteristicile la capacitate maxima si pentru asta trebuie sa multumesc intregului staff tehnic.

2 thoughts on “Declaratiile lui Marco Borriello dupa meciul cu Genoa”