Declaratiile lui Leonardo inainte de meciul cu Sampdoria

Despre campionat

“In acest moment, campionatul este destul de strans. Ultimele noastre rezultate au fost pozitive si foarte importante pentru echipa. In clasament suntem toti destul de apropiat, dar conturile se vor face abia la final. Milan va incerca sa se mentina printre primele echipe. Inter a avut foarte putine scapari in ultimii ani. E o echipa foarte puternica si asta i-a permis sa tina distantele fata de urmaritoare in momentele cruciale ale sezonului.

Despre meciul cu Sampdoria

“Sampdoria doreste sa isi reporneasca motoarele dupa 3 infrangeri consecutive. Maine ma astept la o partida dificila.”

Despre Adiyiah

Adiyiah este un jucator foarte tanar, o extrema care poate juca pe orice banda si care are caracteristici foarte bune. Asteptam sa creasca. Spre deosebire de el, Pato a venit la Milan un pic mai tanar, cu experienta unui an in Brazilia si un campionat mondial al cluburilor disputat ca titular. Experientele lui Alexandre i-au permis sa aiba un pic mai multa personalitate decat Adiyiah.”

Despre Beckham ca fundas dreapta

Este dificil sa il pun sa joace aparator dreapta, pentru ca el nu a mai jucat niciodata in aceasta pozitie. Dar acest lucru se poate compensa cu miscarea in teren si pana la urma s-ar putea sa fie o solutie potrivita pentru el.”2 thoughts on “Declaratiile lui Leonardo inainte de meciul cu Sampdoria”