Declaratiile lui Leonardo inainte de Bari – AC Milan

Iata declaratiile antrenorului lui AC Milan, Leonardo, inaintea meciului cu Bari de maine. La inceputul conferintei, Leonardo a vorbit despre meciul cu Manchester United. “Marele meu regret este ca nu am transformat in gol multele ocazii avute. Cred ca si publicul a simtit la fel. Sper sa mentinem nivelul de joc si sa mergem la Manchester si sa ne jucam sansele.” Antrenorul rossonero a vorbit si despre momentul bun al lui Ronaldinho: ” Ronaldinho este bine, e intr-o forma buna si a tras echipa dupa el in acel meci”.

Intrebat fiind de declaratiile lui Berlusconi, Leonardo a declarat: “Eu sunt foarte linistit, raportul meu cu Silvio Berlusconi este foarte clar, lumea stie cum am ajuns la Milan. Exista o politica a clubului stabilita, daca presedintele decide ca trebuie sa ma dau la o parte, este de ajuns un singur cuvant. Eu nu am nici o problema cu lucrul acesta, dar daca vom merge inainte impreuna, trebuie sa avem liniste la echipa. In cazul in care se va intampla sa fiu inlaturat, nu vor fi probleme de contract, dar echipa trebuie protejata pentru ca a facut mult bine sezonul asta, chiar mai mult decat i s-a cerut. Echipa a reusit sa produca un joc bun perioade mari de timp si aceste lucruri trebuie avute in vedere.

La capitolul portari, Leonardo a declarat ca “Este o alegere foarte complexa, rolul de portar este unul special.” In privinta formatiei care va juca maine impotriva lui Bari: “Antonini s-a accidentat in meciul de Champions League si trebuie sa vedem ce alternative avem pentru pozitia lui. Bonera este bine, il mai avem si pe Favalli si pe Jankulovski. Vom vedea“. Inzaghi nu a fost folosit mai deloc, in timp ce Huntelaar nu a dat randamentul scontat. “Eu vorbesc mult cu Pippo si incerc sa fiu mereu foarte clar. In spatele unei convocari sau a unui loc de titular este intotdeauna o evaluare a antrenamentelor dinaintea partidei, nu exista o ierarhie stabilita. Huntelaar a jucat foarte bine cu Udinese si era foarte motivat.

Raportul cu tifosi a fost intodeauna bun. “Cu siguranta ca avem un raport foarte bun, de la inceput a fost asa. Sunt si voi fi judecat pentru ce va arata echipa pe teren, dar nu cred ca duc lipsa de respect si sustinere de la fani“. Despre Adiyiah, Leo declara: “In aceasta saptamana s-a antrenat cu noi. Am putut sa inteleaga aceasta echipa si noi am putut sa ii descoperim plusurile si minusurile. Este in crestere

Pato nu a jucat extraordinar in partida cu Manchester. “Nu e fost cel mai bun meci al sau pentru Milan. Dupa 2 luni de inactivitate nu era usor sa joace o asemenea partida.” Leonardo il apara si pe DidaNu sunt de acord cu cei care il critica pe Dida pentru golurile din meciul cu Manchester. Nu are vreo vina la nici un gol.”

One thought on “Declaratiile lui Leonardo inainte de Bari – AC Milan”