Declaratiile lui Leonardo inainte de AC Milan – Novara

[singlepic id=15 w=200 h=120 float=left]Inainte meciului cu Novara din Cupa Italiei, Leonardo vorbeste despre adversarii rossonerilor din aceasta dupa-amiaza, care au reusit sa elimine din competitie echipe din Serie A, cum ar fi Parma si Siena. “Maine ma astept ca jucatorii care joaca mai putin sa isi confirme valoarea. Motivatia exista chiar si pentru jucatorii utilizati mai putin, sa nu uitam ca imbraca tricoul Milanului pe San Siro, si eu cred ca acest meci este totusi unul important.

Nu trebuie sa uitam de victoria de pe Olimpico, un rezultat meritat si foarte important, chiar daca meciul a fost unul destul de greu. Constientizam ca am obtinut un rezultat important. Castigarea unui meci atat de important da siguranta echipei.

Tehnicianul Milanului va face un amplu turnover, incepand cu titularizarea lui Storari in locul lui Dida. In aparare, odihna pentru Nesta si Thiago Silva, inlocuiti de Kaladze si Bonera, in timp ce Favalli si Jankulovski isi vor juca un post pe partea stanga a apararii. La mijlocul terenului vor juca Flamini, probabil Ambrosini si Gattuso. In atac Huntelaar si Inzaghi vor gasi in sfarsit un loc de titulari. “Ma astept la o prestatie buna de la jucatorii mei.
Sursa: Gazzetta dello Sport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.