Declaratiile lui Leonardo inainte de AC Milan – Genoa

Inaintea partidei cu Genoa, Leonardo a vorbit despre starea generala a echipei si despre noile achizitii Beckham si Adiyah. Despre Beckham antrenorul lui AC Milan declara ca “el poate acoperi mai multe posturi si nu are nevoie de o pozitie fixa in teren“, iar despre Ronaldinho si Pato spune ca “ma astept din partea lor la continuitate“.

In privinta adversarului de miercuri seara Leonardo este convins ca echipa este pregatita si ca “Genoa are mici probleme dar este o echipa cu o identitate bine stabilita. Ei fac un pressing agresiv, alearga foarte multi si in plus au un Suazo foarte motivat. Milan nu a mai jucat de destul de mult timp si aceasta pauza a permis multor jucatori o binemeritata perioada de odihna.”

Inainte de a termina conferinta de presa, antrenorul lui AC Milan face un rezumat al activitatii clubului pe piata de transferuri. “Stiu ca ambele obiective in aceasta perioada de transferuri au fost atinse prin transferurile lui Beckham si Adiyah. In privinta celor mai putin multumiti din lot, Abbiati de exemplu, trebuie spus ca e foarte dificil sa ii iei postul de titular lui Dida. Kaladze a avut o perioada nefasta din punct de vedere fizic, dar este recuperat 100%. In ceea ce il priveste pe Huntelaar, pana acum si-a jucat sansele cand echipa nu mergea iar acum jucam intr-un mod care nu ii da multe sanse sa joace”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.