Declaratiile lui Ibrahimovic si Robinho la prezentare

Astazi la Hotel Boscolo din Milano, AC Milan a organizat o conferinta de presa in care au fost prezentati noii jucatori ai rossonerilor, Ibrahimovic si Robinho. Iata cateva din declaratiile celor doi. Conferinta de presa a fost deschisa de Galliani:

Galliani

Bine ati venit, suntem aici pentru a-i prezenta pe Ibra si Robinho. Inainte de a-si demonstra valoarea pe teren, in ultimele luni au declansat un val de entuziasm care se vede si in numarul crescut de abonamente. Suntem foarte aproape de recordul absolut in Champions League, aproape de 52000 de abonamente.

Lui Ibrahimovic ii doresc sa ii urmeze pasii lui Nordhal care in 269 de partide a inscris 221 de goluri in timp ce lui Robinho ii spun sa continuie traditia plina de succes a brazilienilor la Milan.

Ibrahimovic

Primirea tuturor a fost fantastica, mai ales a fanilor. Am fost foarte aproape sa vin la Milan acum 4 ani si in sfarsit am ajuns aici. In fiecare an, o echipa cum este Milan trebuie sa castige tot. Am jucat la multe cluburi in cariera mea dar aici este cea mai buna echipa.

Sper sa castigam tot anul acesta. Prin aducerea lui Robinho clubul a demonstrat ca este gata sa faca mari investitii pentru a castiga. Toti trebuie sa se teama de Milan anul acesta.

Cea mai buna aparare este atacul. Cu noi 4 in atac si Inzaghi, pe care il consider un fenomen, apararea nu trebuie sa faca mare lucru. E de ajuns sa ne facem treaba in atac.

Din punctul meu de vedere, AC Milan este mai puternica decat Inter, atat din punct de vedere al echipei cat si ca mentalitate. De abia astept sa joc impotriva nerrazzurilor, am castigat mult acolo dar vreau sa castig si mai mult aici. Va fi un derby fantastic, mai mult ca sigur campionatul se va disputa intre echipele din Milano si sunt sigur ca vom fi primii.

Cand semnez pentru un club ma gandesc ca va fi ulrimul dar in anul urmator se pot intampla multe lucruri. Am semnat pentru 4 ani si sper sa raman aici.

Am vorbit cu presedintele Berlusconi dar astea sunt lucruri care vor ramane intre noi. In vara am vorbit cu Raiola despre Milan dar tratativa adevarata a inceput imediat dupa trofeul Gamper.

Robinho

Singura oferta serioasa am avut-o din partea Milanului. Celelalte cluburi doar cereau informatii, nimic concret. Milanul are o reputatie fantastica in Europa si pentru mine a fost o alegere usoara sa vin la Milano, mai ales ca am multi prieteni aici. Intotdeauna am vrut sa joc la Milan, este una dintre cele mai mari echipe de Europa si toti brazilieni care au jucat aici au avut o cariera incredibila. Am venit aici sa joc si sa contribui decisiv la cauza rossonera.

Din punctul meu de vedere, orice formatie sau asezare in teren este valida, nu conteaza cine da gol, importat e ca echipa sa castige.

Nu am avut probleme cu Mancini, cel mai probabil fotbalul din Anglia nu mi se potrivea. Sunt foarte fericit ca sunt aici si sper sa ma pot afirma in Europa si sa imi demonstrez calitatile la Milan.

Foto: Gazzetta dello Sport

16 thoughts on “Declaratiile lui Ibrahimovic si Robinho la prezentare”