Declaratiile lui Ibrahimovic inainte de AC Milan – Tottenham

Zlatan Ibrahimovic este unicul jucator cu adevarat indispensabil pentru Milanul lui Allegri. Echipa se face in jurul sau si se pare ca in aceasta seara suedezul va juca alaturi de Pato si Seedorf in AC Milan – Tottenham. Un mix de experienta, forta fizica si viteza care va incerca sa castige duelul cu apararea lui Redknapp. Suedezul vorbeste despre relatia cu Pato, oboseala, transferul la Milan, tipetele catre Seedorf in partida cu Parma si despre obiectivele Milanului in acest sezon.

Eu as avea probleme cu Pato? Sunt inventii care nu vor decat sa strice vestiarul. Daca Pato nu ar fi fost accidentat ar fi fost golgheter. Eu ma bucur cand da el gol la fel cum ma bucur cand dau eu gol.

E adevarat, ma enervez repede dar asta nu inseamana decat ca lucrurile sunt sub control si doar asa pot da tot ce am mai bun pentru echipa. Toti mi-au spus ca nu joc asa cum ar trebui cand sunt calm. De exemplu, Seedorf ma stimuleaza in mod inteligent, ma enerveaza pentru a juca bine.

Cand am spus ca sunt obosit am facut-o imediat dupa ce am coborat dintr-un avion si nu mi se pare o chestie asa iesita din comun. Oboseala este normala pentru cine joaca multe partide intr-un sezon si mai ales daca treaba asta se intampla de noua ani in continuu. Oricum, cred ca acest sezon este cel mai bun sezon al meu de pana acum, mental si fizic.

Nu mai vreau sa inscriu cu orice pret, nu este primul meu obiectiv cand joc. Degeaba dai 30 de goluri daca termini pe locul 5, mult mai bine ramai cu 10 goluri inscrise si un trofeu in buzunar. Ne dorim cu totii sa castigam sezonul acesta, succesul personal este pe locul 2.

E inutil sa ne gandim ca Champions League este mai importanta decat campionatul sau Coppa Italia pentru ca daca am avea ca obiectiv doar campionatul, partida cu Tottenham ar fi ca un meci de antrenament si nu este cazul.Ibra

Inainte sa vin la Milan, Galliani mi-a promis multe lucruri. In acea perioada vorbeam si cu City dar eu nu joc pentru bani si ei nu sunt inca un club de top. Am 29 de ani si am nevoie de un club mare acum. Milanul este un club de top care construieste ceva important si imi da ocazia sa castig ceva important.

Anglia? Nu spun niciodata niciodata, la Barcelona viata mea s-a schimbat in 24 de ore dar acum nu ma gandesc decat la urmatorii 4 ani la Milan. Vom vedea ce se va intampla dupa.

7 thoughts on “Declaratiile lui Ibrahimovic inainte de AC Milan – Tottenham”