Declaratiile lui Galliani dupa meciul cu Genoa

[singlepic id=17 w=200 h=120 float=left]Galliani: “Beckham este un jucator extraordinar si cu toate acestea ni se spune ca suntem absenti pe piata transferurilor. Am vazut un jucator care a interpretat foarte bine rolul de aripa dreapta, care a alergat si a ajutat echipa in aparare foarte eficient. Cu el in teren putem schimba modulul oricand si, ma repet, nu inteleg cum de nu este considerat o mare achizitie. Sincer cred ca este cel mai bun jucator ajuns in ianuarie in Italia.

Il stimez pe Marcello Lippi si sunt sigur ca ii va duce in Africa de Sud pe cei mai buni jucatori italieni. Sigur ca Borriello si Ambrosini au facut un meci excelent dar eu ma preocup doar de Milan si ii las lui Marcello deciziile in privinta echipei nationale. Intr-adevar, Huntelaar si Inzaghi sunt un pic penalizati de concurenta mare din atac, dar la inceputul anului nu credeam ca vom juca in acest modul tactic. Ronaldinho este in crestere de forma si Pato, reinventat pe dreapta, se descurca foarte bine. Antonini? Toti spun ca nu avem scoala de tineret si totusi in teren erau doi fundasi laterali crescuti de Milan.

Nu inteleg totusi de ce este atata de putina lume la stadion, jucam in Champions League, stam bine in campionat si practicam un fotbal spectaculos. Noua campanie de abonamente nu merge bine si nu inteleg motivul. Jocul Milanului raspunde cerintelor celor mai exigenti admiratori ai fotbalului si totusi lumea nu vine la meciuri.

In meciul cu Juventus cu siguranta nu vom avea vreun complex de inferioritate, vom juca asa cum stim incercand sa castigam. Thiago? Un aparator mai bun ca el care sa il inlocuiasca pe Maldini nu cred ca exista. Raportul pret/calitate nu are egal in cazul lui. Multumesc tifossilor din Curva, prezentei lor, incurajarilor lor sunt intotdeauna acolo si ajutorul lor nu lipseste niciodata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.