Declaratiile lui Berlusconi dupa vizita la Milanello

Iata declaratiile lui Silvio Berlusconi dupa vizita sa la Milanello.

Despre El Sharaawy si Pato
El Sharaawy este un tanar extraordinar, stiu asta pentru ca eu l-am vrut la echipa. Are calitati deosebite dar cred ca ar fi indicat sa isi tunda creasta (rade). Pato se simte bine, trebuie sa isi recupereze conditia fizica. Era cel mai puternic jucator al echipei.
Despre suporteri
O parte din suporterii Milanului m-au facut sa sufar foarte mult, ma refer la acei suporteri care nu mai vin la stadion. Suporterii adevarati se vad in momentele dificile si o echipa de top are nevoie de suporteri de top.
Despre Ibra
Mi-a placut foarte mult golul inscris impotriva Angliei si mi-a parut foarte reu ca a trebuit sa il vad cum pleaca. Din pacate, ne confrutam cu o criza economica majora si am fost nevoiti sa economisim. Era imposibil sa ii tinem la Milan. Vreau sa ma ocup din nou de Milan, vreau sa recuperez tot ce am pierdut in toti acesti ani.
Transferurile din iarna
Suntem aici pentru a discuta si despre mercato, lasati-ma sa preiau controlul situatiei.
Despre Allegri
Mergem inainte cu el, sa nu uitam ca a castigat cu Milan si daca e aici inseamna ca avem incredere in el. Nu ne sta in obicei sa schimbam antrenorul in timpul sezonului, am facut-o doar de doua ori in 26 de ani.

17 thoughts on “Declaratiile lui Berlusconi dupa vizita la Milanello”