Declaratiile lui Allegri inainte de Barcelona – Milan

Iata declaratiile lui Massimilliano Allegri inainte de Barcelona – Milan:

Barcelona este echipa care joaca un fotbal mai bun in acest moment. Dar noi suntem o echipa excelenta, suntem AC Milan si nu putem juca decat cu maxim de curaj. Nu sunt emotionat, nu jucam o finala. Barcelona are o gramada de jucatori decisivi: Xavi, Iniesta, Messi. Dar si noi avem o multime de jucatori decisivi. Vom juca impotriva unei echipe care a castigat multe trofee in ultimul timp si obiectivul nostru este sa trecem de grupe.

Va fi o partida speciala pentru toti, nu doar pentru Ibrahimovic. Cred ca este o partida si pentru Pato. Mai am un dubiu intre Nocerino si Ambrosini. Maine vom evalua starea de sanatate a lui Robinho dar este dificil de crezut ca va face deplasarea la Barcelona.

Va trebui sa jucam complet diferit fata de primele 20 de minute din partida cu Lazio. Echipa era prea lunga, cu Barcelona nu ne putem permite 20 de minute de asemenea joc. Cu Lazio am reusit sa ne revenim si puteam castiga. Meciul cu Barcelona ne va spune in ce conditie fizica suntem acum. Fata de anul trecut am jucat mult mai putine amicale, lucru facut intentionat. Maine nu trebuie sa jucam cu frica, trebuie sa facem un meci echilibrat constienti ca avem in fata o echipa foarte greu de batut.

8 thoughts on “Declaratiile lui Allegri inainte de Barcelona – Milan”