Declaratii de presa dupa Bari – AC Milan 0-2

Victorie colectiva

La sfarsitul meciului de pe stadionul San Nicola, sunt fericiti pentru victoria obtinuta pe un teren unde se castiga atat de greu, ca cel de la Bari.

Iata ce au declarat Pato, Borriello si Bonera dupa meci:

PATO

Suntem un club mare, unit si cu totii vrem sa castigam. Golul meu? Ronaldinho a fost foarte bun la acea faza, iar eu am fost pe faza in careu si am marcat. Sunt fericit ca am inscris, dar sunt mai fericit ca AC Milan a castigat. Bari este o echipa buna, cu un antrenor foarte bun, dar noi am fost superiori astazi prin jocul prestat si plecam acasa cu o victorie importanta. In a doua repriza am jucat foarte bine, si am inscris cel de-al doilea gol care ne-a permis sa inchidem meciul.Din fericire, si Christian. Un fault ca cel pe care l-am facut in careu la acea faza, se mai poate intampla din cand in cand. Suntem o echipa buna cu portari foarte buni ca Abbiati si Dida.

BONERA

A fost un meci bun la nivel colectiv. A trebuit sa il marchez pe Alvarez, unul dintre cei mai dificili jucatori ai lui Bari, intregul compartiment ofensiv al lui Ventura fiind greu de oprit.  AC Milan a reusit un meci bun, in ciuda terenului dificil. Inlocuirea mea a venit din cauza faptului ca nu am mai jucat de 10 luni, iar in ultimele doua saptamani am jucat deja 4 meciuri. A trebuit sa imi dozez energia, si Jankulovski m-a inlocuit cu succes. Nu stiu daca voi juca pe Artemio Franchi, miercuri seara. Sunt apt de joc, dar antrenorul va decide. Avem nevoie de toata lumea, pentru ca incepe o perioada cu multe meciuri.

BORRIELLO

Sunt foarte fericit pentru golul marcat, numai ca a fost un gol frumos, dar mai ales pentru ca deschis un rezultat care aduce lui AC Milan 3 puncte foarte importante.  Este primul meu gol marcat in deplasare, si sunt foarte fericit. Miercuri vom infrunta Fiorentina. Este o echipa pentru care am un respect deosebit, joaca bine. A pierdut cu Roma acum 2 saptamani si in Champions League cu Bayern, dar nu meritau aceste infringeri.  Sa speram ca vom scoate un rezultat bun miercuri, util pentru clasament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.