Declaratii de presa dupa AC Milan – Panathinaikos 0-0 (5-3 dupa pen.)

AMELIA: “Am avut cateva interventii bune, dar si Abbiati a jucat bine in prima repriza.”

Sunt multumit de meciul din aceasta seara. Cred ca a fost un meci bun si pentru spectatori. Am avut cateva interventii bune, dar si Abbiati a jucat bine in prima repriza. Facem progrese meci dupa meci si muncim din greu pentru asta. Din punctul meu de vedere, ma bucur ca joc cu diferiti aparatori in fata mea. Asta imi da sansa de a-mi cunoaste coechipierii si de a crea o legatura cu toti. Mai departe, antrenorul decide. Cert e ca le-am oferit adversarilor cateva sanse de a marca, ceea ce pana la urma e normal in acest stadiu al pregatirilor. In ceea ce [reiveste golul lor, cred ca a fost in poarta, dar nu am vazut o reluare. Se poate intampla in fotbal oricum. In aceasta a fost mai important ce am aratat antrenorului pe teren, decat rezultatul.

ALLEGRI: “Incep sa cunosc cu jucatorii si ei pe mine, deci este loc de imbunatatire.

Dupa Londra si USA plec acasa satisfacut. Si in acesta seara am dat totul si am creat multe atat cat ne-a tinut energia. Este fundamental sa lucram intr-un ton de buna dispozitie si relaxare. Incep sa cunosc cu jucatorii si ei pe mine, deci este loc de imbunatatire. Avem in echipa jucatori de calitate, care ajuta foarte mult. Antonini? El a fost cel care mi-a dat posibilitatea sa il joc la mijloc, pentru ca in fotbal un singur post nu mai e de ajuns. Merkel? Este plin de calitati, sta bine pe picioare si paseaza bine. Are nevoie sa creasca, ca si ceilalti tineri, care cu totii pot sa isi pastereze locul in prima echipa.

MERKEL: “Simt increderea pe care mi-o acorda antrenorul si asta e foarte important.”

Ma simt bine si fericit. Este un moment magic pentru mine, ma bucur ca joc atat de mult, pentru ca aici si in Londra am jucat foarte mult. Simt increderea pe care mi-o acorda antrenorul si asta e foarte important. In timpul meciului am atins mingea des, am intrat mult in conexiune cu coechipierii. Sunt bucuros ca joc alaturi de jucatori ca Pato si Borriello, cu care colaborez in adancime. Sunt in mijlocul atator campioni, si sper sa pot invata multe de la ei si sa devin si eu campion.

68 thoughts on “Declaratii de presa dupa AC Milan – Panathinaikos 0-0 (5-3 dupa pen.)”