Formatii probabile Cagliari – AC Milan

AC Milan joaca in seara asta in deplasare impotriva celor de la Cagliari. Meciul nu va fi transmis in direct in Romania.

Dezamagit de Menez in egalul cu Fiorentina de etapa trecuta, Inzaghi il va titulariza in atac pe Torres. Spaniolul va juca alaturi de El Shaarawy si Honda.

Noutatile fata de meciul cu Fiorentina nu se opresc aici. Buonaventura va fi titularizat la mijloc alaturi de De Jong si vesnicul si inutilul Muntari.

In aparare, Alex va face pereche cu Rami in centrul apararii in timp ce pe benzi vor juca De Sciglio si Abate. In poarta revine in sfarsit Diego Lopez.

Formatii probabile Cagliari – AC Milan:

Cagliari (4-3-3): Cragano; Balzano, Rossettini, Capuano, Avelar; Crisetig, Conti, Ekdal; Ibarbo, Sau. Cossu

AC Milan (4-3-3): Diego Lopez; De Sciglio, Alex, Rami, Abate; Buonaventura, De Jong, Muntari; Honda, Torres, El Shaarawy

Verona – AC Milan 1-3. Dubla Honda

AC Milan castiga meritat dar si cu putin noroc partida disputata astazi in deplasare la Verona. Rossonerii inving cu scorul de 1-3 datorita unui autogol si a unei duble a lui Honda.

Japonezul este cu totul alt jucator fata de sezonul trecut. A muncit foarte mult pentru a se adapta noii sale pozitii in teren, cea de mijlocas ofensiv dreapta. Sa nu uitam ca Honda nu a jucat aproape deloc in acea pozitie pana a veni la Milan. Faptul ca Italia este unul dintre cele mai pretentioase campionate din punct de vedere tactic fac trecerea sa de la trequartista la aripa dreapta o reusita si mai notabila. Continue reading Verona – AC Milan 1-3. Dubla Honda